Ratkaisut sähköiseen tiedottamiseen - moderni tapa tiedottamiseen

Infotaulut yhtiöön

Uusi sähköinen ja moderni tapa tiedottaa asukkaita TV-näyttötaululla. Kumppanimme kanssa tuotamme kuvaruudulle perinteisen ilmoitustaulun rinnalla vaihtuvaa tiedotetta pysyvistä ja vaihtuvista tiedotteista. Kuvaruudut 8-10 kpl vaihtuvat sopivin väliajoin selkeästi ja huomioitavasti taululla. Parantaa yhtiöissä kaivattu tiedottamista. Haluttaessa kustannukset voidaan peittää taloyhtiön asukkaille suunnatuilla räätälöidyillä lähialueen palveluiden mainoksilla sekä uutis- tai sääpalveluilla.

Infonäytön tiedotteet ovat myös luettavissa matkapuhelimen, tabletin tai tietokoneen internet-selaimella. Tämän avulla voidaan tiedotteet lukea myös etänä sekä tavoittaa muualla kuin taloyhtiössä asuvat osakkaat.

  • nopea näkyvä tapa tiedottaa
  • nostaa osaltaan yhtiön profiilia
  • edullinen tiedotuskanava
  • säätiedotus ja uutisotsikot nähtävillä
  • suunnattuja erikoistarjouksia asukkaille
  • mahdollisuus jopa saada tuloja yhtiölle

Mobiilisovellus tiedottamiseen

Saatavilla on myös mobiilisovellus asukasviestintään, joka ei vaadi fyysistä näyttötaulua taloon. Sovelluksen avulla on mahdollista tiedottaa nopeasti ja tehokkaasti talon asukkaita. Tiedotteet tulevat näkyviin sovellukseen välittömästi julkaisun jälkeen. Sovelluksessa lisäksi mahdollinen varausjärjestelmä esim. pesutupaa tai kerhohuonetta varten. Sovellus toimii kännykän tai tietokoneen internetselaimessa, eikä erillistä sovellusta tiedotteiden katseluun tarvita.

Lue lisää alla olevista linkeistä!

Porrasnäyttöjen esite

Mobiilisovelluksen esite

Lue lisää!

<<Takaisin